CCC-Thuis In Zorg
 
Uw Wens, Onze zorg!

verzorging en verpleging

CCC thuis in zorg bied de zorg die u nodig heeft bij u aan huis. Zo kunt u langer thuis blijven wonen. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij u persoonlijke verzorging zoals douchen, in bad gaan, hulp bij het aantrekken van steunkousen.
Ook bieden onze professionals verpleging, zoals het aanleggen van een blaaskatheter, plaatsen van sondes en het geven van sondevoeding, wondzorg en alle diversiteiten binnen de thuiszorg.

Toezicht op inname van medicatie, eten en drinken hoort ook bij de algemene dagelijkse zorg die wij bieden.
Met betrekking tot het bovenstaande kunnen wij u adviseren bij het in gebruik nemen van hulpmiddelen die de veiligheid kunnen vergroten, of hulpmiddelen die het makkelijker maken om de zorg te krijgen die u nodig heeft. Zelfs de hulpmiddelen die nodig zijn om uw zelfzorg te bevorderen kunnen wij voor u regelen.
Een oogje in het zeil houden en het geven van advies en instructie hoort ook bij onze werkzaamheden. Daarbij houden wij uiteraard ook rekening met u mantelzorgers en diens vragen en wensen.

Wij kunnen u begeleiden de juiste mensen om u heen te verzamelen die het zelfstandig blijven wonen aangenamer / makkelijker maken. Hierbij kunt u denken aan een vrijwilliger die een paar keer per week u thuis komt bezoeken om samen de boodschappen te doen, of samen een bezoek te brengen aan de specialist.
Gezelligheid kent geen tijd, dus ook voor een spelletje of een praatje kunnen wij u de juiste weg wijzen.